+34 687 64 73 76

Punta Prima

Punta prima är en turistort som ligger i södra Costa Blanca med närhet till både Murcias och Alicantes Internationella flygplatser.
Punta prima har ett stort utbud av restauranger, kaféer och barer. Det är en blandad bebyggelse med både gamla och nybyggen. Det finns både villor, radhus, lägenheter och urbanisationer med pooler. 

Många är bosatta här året runt vilket får Punta prima till ett levande område sommar som vinter. I Punta Prima Comercial center hittar du bland annat McDonalds, Jysk, Apotek, Consum matbutik, samt ett antal rastauranger och kaféer. 


Du kan Följa den långa allén ner mot havet och ta ett besök på Restaurang Nautilus alldeles vid havet och avnjuta god mat ifrån en bred meny.
Länk: http://restaurantenautilus.es/


Playa Punta Prima är en mindre och öppen strand med finkornig sand som lockar många människor under sommarsäsongen. Stränderna i Costa Blanca är klassade som en av dom renaste och har blivit belönade med Blue Flag Status. 


Det finns många små vikar längs med klipporna på väg emot Playa Flamencas underbara stränder där vattnet är kristallklart för den som vill bada lite mer i lugn och ro men också perfekt för dig som tycker om sportfiske. 


Längs med strandpromenaden ligger Restaurante Punta Prima med en fantastisk terrass och underbar utsikt över havet. Du kan välja mellan att avnjuta en hel meny i restaurangen eller bara ta några smårätter och något svalkande att dricka.
Länk: http://restaurantepuntaprima.com


Punta Prima ligger ca 2.5 kilometer ifrån det stora köpcentret La Zenia boulevard för den som är shoppingsugen. Här hittar du ett flertal butiker, restauranger, nöjespark för dom små, spelhall, bowling och ett casino.
Länk: https://zeniaboulevard.es/


Ett annat köpcenter är Centro Comercial Habaneras som ligger ca 5,7 km från Punta Prima. Här hittar du butiker, restauranger, biografer, spel och bowlinghall.
Länk: https://www.habaneras.es/en/home/


Granne med Habaneras ligger matbutiken Carrefour. Här hittar du hemelektronik, hushållsartiklar, leksaker, kläder och mat från många olika länder.
Länk: https://www.carrefour.es/